Als je van plan bent om een hondenverzekering af te sluiten, dan ben je ook voornamelijk benieuwd naar de maandelijkse premie voor een hondenverzekering. De hoogte van de maandelijkse premie hangt van een aantal factoren af en deze factoren zijn;

  • Geboortedatum
  • Ras
  • Gewicht

Dan wil elke verzekeringsmaatschappij ook nog de premie met zijn eigen formule willen berekenen. Het is belangrijk om deze verschillen te begrijpen, net als dat de samenstelling van het pakket ook belangrijk is. Een basispakket is een stuk goedkoper, maar dekt daarentegen ook een stuk minder.

Redenen waarom je voor een hondenverzekering kiest

Er zijn veel hondeneigenaren die twijfelen over het afsluiten van een hondenverzekering voor een hond. Daarnaast zijn er ook mensen die zelf sparen, maar wat als je hond chronisch ziek wordt en voor de rest van zijn leven medicijnen moet slikken?

Of stel dat je hond als gevolg van een ongeval of een nare aandoening een dure operatie moet ondergaan en je hebt niet genoeg geld, wat dan? Door een hondenverzekering af te sluiten, hoef je hier niet meer bij stil te staan.

Hondenverzekering afsluiten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *