Op zoek naar een windows 10 licentie? Bij Softwarelicense4u vind je alles wat je nodig hebt op werk en thuis. Windows 10 is een zeer populair besturingssysteem wat ongeveer op 75% van alle computers die Windows ondersteunt geïnstalleerd is.

Met Windows 10 heb je de toegang tot alle Home en Premium-functies waar je van houdt en de zakelijke functies die je nodig hebt voor werk. Je kunt een makkelijker en veiliger verbinding met bedrijfsnetwerken maken en bestanden delen tussen de verschillende computers in je huis. Maar welke specificaties heb je minimaal nodig om Windows 10 te kunnen draaien?

De webwinkel Softwarelicense4u

Als je als student software wilt kopen, dan raad ik je aan om de webwinkel Softwarelicense4u eens te bezoeken. In deze webwinkel kun je namelijk voor een scherpe prijs Windows 10 kopen. Het besturingssysteem werkt handig, snel en zeer eenvoudig. Vooral de Nederlandse consumenten zijn weg van Windows 10.

En het bestellen van software hoeft ook niet lang te duren. Je bestelt software in de webwinkel en je ontvangt direct in je mailbox een licentie. Daarmee kun je eenvoudig de software installeren.

https://softwarelicense4u.com/nl/windows-10-professional-licentie-32-64bit-nederlands